Ingang in Zaltbommel

Swisslog vestigt zich in nieuw kantoor in Zaltbommel

Nadat eerder dit jaar Swisslog N.V. in België haar nieuwe kantoor in Edegem betrok, is nu ook Swisslog B.V. verhuisd. De Nederlandse divisie van de system integrator is sinds 30 september gevestigd in Zaltbommel.

7 oktober 2019

Swisslog B.V. timmert hard aan de weg. In de afgelopen jaren is zowel het aantal projecten als het aantal medewerkers flink toegenomen. Als gevolg van die aanhoudende groei was het kantoorpand in Culemborg, van waaruit Swisslog sinds 2000 klanten in de hele Benelux bediend, echter te krap geworden. “We waren echt uit ons jasje gegroeid en moesten uiteindelijk zelfs vergaderzalen inrichten als werkplek om iedereen een plaats te kunnen geven”, vertelt Mark van Baal, Software Realization Manager Benelux/France bij Swisslog.

Het bedrijf besloot daarom op zoek te gaan naar een nieuw, moderner en groter onderkomen. Die zoektocht leidde Swisslog naar Zaltbommel, waar eind september het nieuwe kantoor werd betrokken.

Zichtlocatie Past Perfect

Een belangrijke reden voor de locatiekeuze is de afstand tot het vorige bedrijfspand, zo blijkt als van Baal vervolgt: “We hebben rekening gehouden met de reistijden van onze medewerkers en gezocht naar een kantoor dat op redelijke afstand van Culemborg ligt.” De nieuwe zichtlocatie langs de A2 past perfect in dat plaatje en biedt voldoende groeipotentie voor de komende jaren.

Met een kantooroppervlakte van 440 m2 biedt het nieuwe onderkomen aanmerkelijk meer ruimte. “En die ruimte kunnen we dankzij een gunstigere indeling ook nog eens beter benutten”, weet Van Baal. Het aantal werkplekken is met 60 procent gestegen; naar 32.

Moderne Werkomgeving

Bij de inrichting is uiteraard rekening gehouden met de werkzaamheden. Er zijn diverse (overleg)ruimtes en flexplekken. De volledig nieuw ingerichte werkplekken zijn geheel in lijn met die van de Swisslog vestiging in Edegem en voldoen aan alle moderne wensen en eisen. Ze bieden een optimale ergonomie voor de medewerkers. Veel glas en natuurlijk buitenlicht dragen eveneens bij aan een plezierige werkomgeving. “De werkplekken zijn daarbij dusdanig ingericht dat de communicatielijnen korter zijn; zowel letterlijk als figuurlijk. Daarvan profiteren ook onze klanten”, weet Mark van Baal. Daarnaast beschikt het nieuwe pand over meerdere vergaderzalen, die zijn voorzien van de jongste technologieën en modernste presentatiemogelijkheden. Ook met het milieu is rekening gehouden. Onder meer de ledverlichting en de zuinige apparatuur resulteren in een minimaal energieverbruik.

“Vanuit dit nieuwe kantoor kunnen we op een ergonomische en toekomstbestendige wijze verder werken aan de groei van ons bedrijf”, besluit van Baal.

Moderne nieuwe ergonomische meubels zorgen voor een inspirerende omgeving.

Nieuwsbericht downloaden

Cookie-instellingen OK

Wij maken gebruik van cookies om u ook online de beste service aan te bieden. Kom meer te weten.

Cookie-instellingen