Velg posisjon:

Land

Future-ready intralogistics automation

Swisslog: datadrevet & robotlogistikk

Swisslog leverer datadrevne og robotiserte løsninger til din logistikkautomasjon sammen med pålitelige modulære servicekonsepter. Vi samarbeider med fremtidsrettede selskaper og er fast besluttet på å sette nye standarder for lagerautomasjon for å kunne levere fremtidssikre produkter og løsninger. Vi er en del av KUKA-konsernet, og kundene våre stoler på kompetansen til de over 14 000 engasjerte medarbeiderne våre, som jobber forskjellige steder over hele verden.

Hva vi gjør

Micro-fulfillment centers

En enkel og kompakt leveringsløsning for «last mile»-leveranser som kan plasseres hvor som helst, spesielt der eiendomsareal er begrenset eller uoverkommelig.

Lær mer >>

"Om ti til femten år vil androider jobbe på lageret..."

  • Preview 1
  • Preview 2
  • Preview 3

Se artikkel i Supply Chain Effect.

Last ned her


Karriere: Din fremtid begynner hos oss på Swisslog

Er du klar til å forme din fremtid? Som ansatt hos Swisslog jobber du i en global organisasjon med mange ulike utviklings- og karrieremuligheter.

Til Swisslogs karriereside >>

Karriär

Har du problemer med anlegget?

Swisslog-kundeservice tilbyr skreddersydde tjenester som sikrer stabil og trygg drift av anlegget ditt. Vi leverer alt fra tilpasninger og forebyggende vedlikehold til reservedeler og programvarestøtte.

Ring vår Helpdesk:
T: +47 23 24 33 10

> Les mer om vår Helpdesk

I mer enn 25 land: Swisslog

Finn alle adresser og kontaktdetaljer

Vi støtter Barnas Kreftfond

Som en av Team Rynkebys teamsponsorer støtter Swisslog Barnas Kreftfond.

Team Rynkeby er et nordiskt veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn pengar til barn med alvorlige sykdom.

Les mer om velgørenhetsprosjeketet her!