Global Versions
Velg posisjon:

Land

Velg språk:

Swisslog leverer nok en AutoStore til Brings storsatsing i København

Oslo 2021-12-06 - Swisslog inngikk i begynnelsen av 2021 en rammeavtale med Bring Parcels AB om levering av lagerautomatisering til logistikkselskapets nye fulfillmentløsning ”Shelfless”. Det er nå tatt en beslutning om å bygge opp den automatiserte løsningen også i Køge utenfor København.

Det er nå klart at Bring skal bygge sitt tredje automatiserte AutoStore-anlegg, denne gangen i Køge utenfor København. Anlegget forventes å stå ferdig i første kvartal 2023. Tjenesten er allerede i Oslo og et anlegg er under bygging i Stockholm.

– På vårt nye helautomatiserte lager vil vi bruke Autostore-løsninger fra vår automasjonspartner Swisslog. De fleste leveransene vil skje med CO2-nøytrale kjøretøy, kun få timer etter at kunden har bestilt varer på nett. Med denne store nordiske satsingen vil vi tilby både raskere og grønnere leveranser til sluttmottakere, sier Rickard Slettmyr, ansvarlig for etableringen av Shelfless i Norden.

Den nye helautomatiserte lagerløsningen blir den fjerde i sitt slag som etableres i Norden i samarbeid med Swisslog.

 

AutoStore at Bring

– Vi er ekstremt stolte og beæret over å ha blitt valgt som partner for Brings offensive lagerautomatisering. Det er en stor tillit vi har fått og vi skal gjøre vårt ytterste for å møte Brings høye forventninger, sier Christian Walby, salgssjef for AutoStore i Swisslog.

Swisslogs rammeavtale med Bring strekker seg over fem år og innebærer at Swisslog leverer alle AutoStore-løsninger til Brings nordiske anlegg. I gjeldende rammeavtale er det totale antall prosjekterte kasser for de neste tre årene ca. 500 000 som skal installeres i Brings nordiske logistikkanlegg.

Leveransen til Bring Shelfless Køge består av en AutoStore med 48 000 kasser, 70 R5 redline-roboter, 18 porter med pick-to-light-teknologi og Swisslogs SynQ AutoStore Software.

Om Swisslog

Swisslog leverer datadrevne og robotiserte løsninger til din logistikkautomasjon sammen med pålitelige modulære servicekonsepter. Vi samarbeider med fremtidsrettede selskaper og er fast besluttet på å sette nye standarder for lagerautomasjon for å kunne levere fremtidssikre produkter og løsninger. 

Vi er en del av KUKA-konsernet, og kundene våre stoler på kompetansen til de over 14 000 engasjerte medarbeiderne våre, som jobber forskjellige steder over hele verden.

Om Bring

Bring løser hverdagslogistikk for små og store bedrifter i hele Norden. Bring håndterer pakker, bud og varer - og kan også hjelpe med å installere den bestilte vaskemaskinen, eller bære inn den nye sofaen og samtidig ta med den gamle. Bring er en del av Posten Norge-konsernet, den fjerde største post- og logistikkaktøren i Norden.

You might also be interested in