Material Handling Solution from Swisslog

Interne transport oplossingen

Vertrouw op de producten en ondersteuning van Swisslog en verbeter uw patiëntveiligheid.

Medicatie management

Verhoog veiligheid en efficiëntie met geautomatiseerd opslaan en afhalen van medicatie

Remote System Monitoring

Customer Service

Professionele klantenservice en technische ondersteuning

Swisslog Healthcare Solutions in Nederland

Ziekenhuizen en zorgmanagers zijn voortdurend op zoek naar kosten reducerende processen en oplossingen die de prestaties en efficiency van workflows verbeteren. Door de goederen- en informatiestromen binnen de instelling te stroomlijnen en de toegang tot en distributie van geneesmiddelen te bewaken, kunnen ziekenhuizen de patiëntenervaring effectief verbeteren.

Swisslog ontwikkelt, ontwerpt en levert automatiseringssystemen voor het beheer van materiaaltransport en geneesmiddelen, die de klinische kwaliteit in ziekenhuizen en zorginstellingen verbeteren en patiëntgerichte zorg stimuleren. Voor onze uitgebreide oplossingen worden de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd, waardoor een accuraat en veilig transport en verstrekking van medicijnen, diensten en ondersteunende materialen aan de patiënten gewaarborgd zijn. Deze automatiseringssystemen voor materiaaltransport en geneesmiddelenbeheer kunnen in nieuwe en bestaande ziekenhuizen en zorginstellingen worden geïmplementeerd in diverse verschillende functionele zones.Geautomatiseerd materiaal transport

Buizenpost

Het leveren van snelle zorg op maat is van cruciaal belang om de patiëntenervaring te verbeteren en uiteindelijk ook betere resultaten bij patiënten te bereiken. De buizenpostsystemen van Swisslog helpen ziekenhuizen aan behoeften van de patiënt te voldoen doordat ze efficiënt geneesmiddelen, documenten en monsters van en naar verpleegkundigenposten, laboratoria, klinische en poliklinische apotheken, bloedbanken en de SEH vervoeren

Bezoek de buizenpost pagina.

Swisslog blijft zich inzetten voor het ontwerp en de levering van innovatieve buizenpostsystemen voor de gezondheidszorg

Buizenpost brochure

  • 11696836

Buizenpost video

Ziekenhuis en zorgmanagers zijn voortdurend op zoek naar manieren om de patiëntenervaring te verbeteren waarbij tegelijkertijd de operationele efficiëntie verbetert en de kosten dalen. Omdat verpleegkundigen in de frontlinie van de patiëntgerichte zorg werken, biedt verbetering van hun workflow de patiënten en het ziekenhuis grote voordelen

TransCar Automatisch Geleide Voertuigen

TransCar Automatisch Geleide Voertuigen (AGVs) helpen ziekenhuizen om controle te krijgen over hun materiaal transport.

Automatisering van materiaaltransport, levering van linnengoed en materiaalbeheer zorgt er niet alleen voor dat medewerkers de handen vrij hebben voor de patiëntenzorg, maar resulteert ook in lagere operationele kosten , verbetering van processen doordat facility management de volumes en het tijdstip kan volgen.

Bezoek de AGV pagina

AGV's kunnen grote hoeveelheden vervoeren voor normale of “on-demand” levering

AGV brochure

  • 1016984

TransCar video

Om te voldoen aan ziekenhuisbrede transportbehoeften is er een breed scala aan gespecialiseerde carts voor de TransCar AGV-systemen leverbaar. Elke cart is voorzien van een ID-tag voor rapportages en positiebepaling. Door TransCar op meerdere afdelingen te gebruiken, kunnen ziekenhuizen hun ROI verhogen en alle workflows 24/7 verbeteren.


Medicatie Management

PillPick verpakkings-en doseersysteem voor apotheken

Met PillPick, een automatiseringssysteem voor apotheken, verkleinen ziekenhuizen de kans op medicatiefouten tijdens het verpakken en het doseren, wat uiteindelijk resulteert in grotere patiëntveiligheid. Met PillPick is er minder mensenwerk nodig bij het aanbrengen van barcodes, verpakken, opslaan en uitgeven van eenheidsdoses geneesmiddelen. Het verpakkings- en het doseersysteem stroomlijnt de activiteiten van de ziekenhuisapotheek en verhoogt de nauwkeurigheid.

Bezoek de PillPick pagina.

Accurate en snelle medicatieverstrekking

PillPick brochure

  • 6278292

PillPick video

Het PillPick-systeem biedt volledige traceerbaarheid van medicatie. Dit zorgt niet alleen voor een grotere veiligheid op de plaats van toediening, maar resulteert ook in minder afval en lagere operationele kosten. Van het verpakken en etiketteren van bulkgeneesmiddelen in eenheidsdoses en het opslaan van gecodeerde doses, tot het automatisch samenstellen van patiëntspecifieke medicatie: PillPick is het ultieme automatiseringssysteem voor apotheken dat de patiëntveiligheid en operationele efficiëntie verbetert.

Document Management PaspoMaat

PaspoMaat Automatisch opslag, distributie & uitgifte systeem


Waarborg de veiligheid van paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten. Maak een einde aan handmatig vervoeren, sorteren en archiveren van documenten en kies voor snel en veilig.

Met een automatiseringsoplossing voor documentbeheer kunnen overheden en bedrijven voldoen aan de wettelijke vereisten, hun operationele efficiëntie verhogen en de documentbeheerprocessen standaardiseren.

Swisslog heeft de PaspoMaat ontworpen voor on-demand materiaaltransport en documentbeveiliging van bijvoorbeeld paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten.

Bezoek de PaspoMaat pagina (Engelstalig) 

 

 

PaspoMaat

Veilig en snel opgeborgen & uitgegeven

Document Management System

  • 1322063
  • 792860

PaspoMaat video

PaspoMaat document management zorgt niet alleen voor de opslag en uitgifte van paspoorten, rijbewijzen en ID kaarten, maar ook voor het interne transport.Customer Service

Service en support

Swisslog levert betrouwbare automatiseringsproducten en -oplossingen voor de gezondheidszorg, waarmee we onze klanten in staat stellen om een betere patiëntenzorg te bieden. Onze deskundige klantenservice helpt bij verzoeken als het bestellen van onderdelen, technische ondersteuning, upgrades en service- en supportovereenkomsten.

Bezoek de service en support pagina


T: 0553688888
M: service.nl@swisslog.com 

Reken op Swisslog voor directe ondersteuning.

Lokaal kantoor

Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Apeldoorn, evenals het customer support kantoor en het experience center waar veel van onze producten worden geproduceerd en geassembleerd.

Alles onder één dak.

Vissenstraat 14

7324 AL Apeldoorn

T:  055 3688888

M: healthcare.nl@swisslog.com


 


Customer Service

Swisslog levert betrouwbare automatiseringsproducten en -oplossingen voor de gezondheidszorg, waarmee we onze klanten in staat stellen om een betere patiëntenzorg te bieden Onze deskundige klantenservice helpt bij verzoeken als het bestellen van onderdelen, technische ondersteuning, trainingen, upgrades en service- en supportovereenkomsten. 

T: 0553688888

M: service.nl@healthcare.nl


 


Evenementen en nieuws