Automatiseret Materialetransport fra Swisslog

Swisslog Healthcare Solutions

Automatiseret materialetransport - optimer dit arbejde gennem automatisering

Automatiseret medicindispensering

Swisslog Healthcare Solutions

Automatiseret medicindispensering - effektiviser dine arbejdsrutiner gennem automatisering

TransCheck Valideringssystem

Swisslog Healthcare Solutions

Forbedrer dit arbejde ved hjælp af avanceret teknologi og support

Swisslogs automatiserede logistikløsninger i Danmark

Swisslog Healthcare Solutions hjælper hospitaler og sundhedsorganisationer med at effektivisere håndteringen af medicin- og materialetransport, forbedre arbejdsrutiner, strømline omkostningerne og i sidste ende forbedre patientoplevelsen.

Swisslog er den førende udbyder af logistikløsninger til sundhedssektoren. Mere end 2.000 hospitaler verden over er udstyret med automatiserede transportløsninger og apoteksdrift samt automatiseret registrering og dispensering af medicin. Vi tilbyder skræddersyede og individuelle løsninger, der kan opfylde ethvert hospitals ønsker og behov.TransCheck™ valideringssystem

Baseret på kliniske studier kontrollerer Swisslog TransCheck Valideringssystemet kvaliteten af den medicinske transport med rørpostsystemer på hospitaler. Dette gøres ved at måle og analysere fysiske parametre indenfor systemet ved hjælp af specielle TransCheck-patroner. Disse ændringer kan derefter bruges til teknisk validering og tiltag, som kan forbedre kvaliteten af rørpostsystemet.

Læs mere om TransCheck™ her

Automatiseret materialetransport med pneumatiske tubesystemer

TranspoNet™ rørpostsystemer

Kravene til nutidens hospitaler og sundhedsfaciliteter skærpes hele tiden. Hospitaler skal være i stand til at levere hurtig og skræddersyet pleje, for i sidste ende at kunne forbedre patientoplevelsen.

Rørpost bliver i dag anvendt på mange hospitaler i Danmark og er med til at sikre effektiv og sikker transport af blandt andet blod- og vævsprøver, blodposer, dokumenter og medicin fra afdelinger, laboratorier, blodbanker og skadestuer. Der findes en lang række forskellige løsninger indenfor rørpost, afhængigt af behov og sendemønster. Teknologien bag rørpostsystemet gør det muligt for hospitalerne at stille en diagnose hurtigere og frigøre ressourcer, hvilket resulterer i mere tid til patentpleje samt i en mindre lagerbeholdning. Inden for pneumatiske rørpostssystemer til sygehuse er Swisslog fortsat dedikeret til at designe og levere innovative rørsystemer, der er tilpasset kunders individuelle behov.

For at sikre at materialet ikke tager skade under transporten, har vi som den eneste leverandør udviklet et system, som kan validere og tjekke de prøver og andet sensitivt materiale, som bliver sendt med rørpostsystemet, vores TransCheck valideringssystem.

Læs mere om TranspoNet™ rørpostsystemet her.

Automatiseret materialetransport med robotkøretøjer

TransCar® automatiserede robotkøretøjer

Swisslogs automatiserede køretøjer, også kaldet AGV'er er robotkørertøjer, som sikrer automatisk transport af containere med forsyninger, medicin, sengetøj, måltider og affald mellem forudbestemte sende- og modtagestationer på hele hospitalet. Robotterne kommunikerer ved hjælp af hospitalets trådløse netværk og behøver derfor ikke fysisk monterede kørebaner. De automatiserede køretøjer kommunikerer også med døre og elevatorer samt registrerer bevægelse. Det gør det muligt at benytte AGV i områder, hvor der færdes patienter og besøgende. Ved hjælp af robotterne kan personalet fokusere på mere patientnære opgaver i stedet for at selv at levere materialerne. På den måde forbedres kvaliteten af patientplejen, driftsomkostningerne mindskes og medarbejderskader samt skader på faciliteterne reduceres betydeligt.

Læs mere om TransCar® automatiserede robotkøretøjer her.

TransCar automtiseret robotkøretøj

Automatiseret medicindispensering

PillPick® automatiseret medicindispensering

Omfanget af fejlmedicinering på hospitaler er stort og udgør en betydelig risiko for patienterne. Swisslog har udviklet en løsning kaldet PillPick, som flere og flere hospitaler tager i brug, for at sikre at omfanget af fejlmedicinering reduceres til et minimum.

Ved hjælp af PillPick systemet opnår sygehusene et såkaldt «closed loop», som gør det muligt at validere processen fra lægens elektroniske ordinering, til medicinen er administreret til den enkelte patient. Desuden får hospitalet frigjort den tid, der normalt bruges til administrering og dosering af medicin, og som i stedet kan bruges til mere direkte patientpleje. PillPick gør hospitalerne i stand til at håndtere de demografiske udfordringer samt knaphed på ressourcer, da systemet nedbringer medicinomkostningerne ved hjælp af reduceret spild og forbedret lagerstyring.

PillPick mindsker de menneskelige fejl, der kan opstå, ved hjælp af stregkoder, emballage samt opbevaring og dispensering af medicinen. Systemet producerer medicinen på et enhedsdoseringsniveau, som derefter bindes sammen i en patientspecifik ring, der sendes til afdelingen klar til at bliver administreret til den enkelte patient. Ved at scanne den enkelte pose og patientens armbånd sikrer man, at den rette medicin når frem til den rette patient

Læs mere om PillPick® systemet her.

Kundeservice

Kundeservice og -support

Hos Swisslog bestræber vi os på at levere driftssikre automatiske produkter og løsninger til sundhedsvæsenet, så vores kunder kan give patienterne en bedre oplevelse. Vi yder komplet kundesupport, herunder teknisk support, for at sikre, at vores produkter opfylder kundernes behov og forventninger. Vores kompetente kundesupport-team hjælper bl.a. med bestilling af reservedele, teknisk support, opgraderinger og service- og supportaftaler.

Som i alle virksomheder spiller informationsstyring i sundhedsvæsenet en afgørende rolle for at opnå de ønskede resultater. Swisslog leverer alt fra løsninger med indbygget funktionalitet til opdateret information og support til løbende forbedring af processer. På den måde hjælper Swisslog sine kunder med effektiv styring af information, så de kan træffe beslutninger om patientpleje på et velinformeret grundlag.

Al henvendelse om vores løsninger inden for kundeservice og -support bedes rettet til vores lokale CS-kontor på:

T: +47 5510 4800
E: service.healthcare.no@swisslog.com

Kontakt


 

Thomas Larsen
Director Sales & Marketing Nordics
T: +45 23 74 17 18
E: thomas.larsen@swisslog.com

 

Helge Jordal
Sales Manager Nordics
T: +47 45 39 70 79
E: helge.jordal@swisslog.com

 

Frank Daltveit
Head of Operations & Customer Service Nordics
T: +47 41 49 04 09
E: frank.daltveit@swisslog.com
Lokalt kontor

Danmark
Skalhuse 5
9240 Nibe
Danmark

Telefon: +45 9690 7100
Email: healthcare.nordic@swisslog.com

 

 

Events

Som en af verden førende eksperter indenfor automatiserede logistikløsninger til sundhedsindustrien, er Swisslog Healthcare Solutions tilstede ved en lang række events verden over.

Se en liste over de næste events, hvor du har mulighed for at møde vores eksperter. Kom og oplev hvordan vi kan hjælpe dig med at løse dine interne logistiske udfordringer.

Klik her

News

PRESSEMEDDELELSE

Blodposer og medicin suser rundt i DNV Gødstrup
Swisslog er så småt startet med installationsarbejdet af et rørpostanlæg i DNV Gødstrup. Rørpostanlægget vil effektivere
personalets arbejde og spare tid på transport

Klik her

Swisslog sikrer automatiseret medicinlevering på Sydvestjysk Sygehus

Fuldautomatisk patientspecifik dispenseringssystem til medicin vil optimere apoteksarbejdsgangen, hvilket reducerer risikoen for medicineringsfejl og forbedrer medicinhåndteringen.

Klik her


MEDICA